Udobje v vožnji

Jasne linije, elegantna postavitev in prefinjen videz. Notranjost novega Focusa je udobnejša, prostornejša in modernejša kot kadarkoli prej.

udobje sonce 720x720

Dovolite, da vam sonce polepša dan

Focus je na voljo s panoramsko streho, ki po celotni dolžini avtomobila nadomesti jekleni strešni panel. Naravna svetloba bo napolnila vašega Focusa, zato bo njegova notranjost delovala še bolj zračno in prostorno. Prednja polovica je tudi električno pomična, zato jo lahko nagnete ali v celoti pomaknete nazaj. Pomični senčnik vam omogoča, da odprete okno in v notranjost spustite nekaj svežega zraka, pri tem pa ostanete zaščiteni pred sončnimi žarki.

udobje zvoki 720x720

Popoln zvok za vašo najljubšo glasbo

Vaša najljubša glasba si zasluži, da zveni tako, kot si je zamislil njen avtor. In natanko to bo v popolnoma novem Fordu Focusu pričaral posebej zanjo ustvarjen vrhunski zvočni sistem B&O PLAY. Ta vrhunski zvočni sistem s 675 watti zagotavlja bogat, mogočen zvok prek sistema, ki vključuje 10 zvočnikov, nizkotonec in globokotonec. To napredno tehnologijo so posebej za Focus zasnovali, razvili in naravnali strokovnjaki akustike pri sistemu B&O PLAY. Zato dajte vašo najljubšo glasbo na glas in uživajte v vaši koncertni dvorani na štirih kolesih!

udobje vrata ptrljaznika 720x720

Prostoročna vrata prtljažnika za lahkotno odpiranje in zapiranje

Ko imate polne roke in vaše vozilo zazna upravljalnik sistema 'KeyFree', le zamahnite z nogo pod zadnjim odbijačem in dvižna vrata se bodo samodejno odprla ali zaprla.

udobje brezicno polnjenje 720x720

Brezžično polnjenje mobilnega telefona

Notranjost Focusa je narejena za kar najbolj optimalno prostornost in priročnost. Velika odlagalna površina pred menjalno konzolo ali prestavno ročico je dovolj velika tudi za največje pametne telefone. Vaše naprave bodo vedno pripravljene za delo, saj lahko telefone, ki to omogočajo, na tem mestu tudi brezžično napolnite.

cisto novi udoben povezljiv 720x720

Celovita tehnologija, ki jo lahko upravljate z glasom

Ford SYNC 3 je najsodobnejši sistem, ki je z izboljšanimi glasovnimi ukazi in še več funkcijami zdaj še preprostejši za uporabo. Novi vmesnik ima še večje gumbe, barvni zaslon pa omogoča tudi uporabo gest "uščipni in potegni", ki smo jih vajeni na pametnih napravah. SYNC 3 se lahko poveže s sistemoma "Apple CarPlay" in "Android Auto", z "Applinkom" pa lahko dostopate do nekaterih izmed svojih najljubših aplikacij za pametne telefone.