Uporabnost

Povsem nova zasnova notranjosti omogoča odličen izkoristek prostora. Tako spredaj kot zadaj potnikom nudi veliko prostora za glavo, ramena in noge, zato se bodo tudi najvišji potniki počutili udobno. Zadnji sedeži se podirajo v razmerju 60:40, zložiti pa jih je mogoče v skoraj povsem ravno dno ter tako povečati prostor za prtljago. Prtljažnik ima tudi nastavljivo višino dna za oblikovanje poljubno velikega skritega prtljažnega prostora, spuščeno dno pa poveča prostornino prtljažnika.

uporabnost prostor za vse 720x720

Prostornost, ki preseneti

Z navdušujočo prostornino vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora za prtljago. Visokorasli potniki spredaj in zadaj bodo prav tako cenili dodaten prostor za kolena in noge. Vse to je še posebej dragoceno na daljših potovanjih. Prilagodljivo dno prtljažnika in prostoročno odpiranje zadnjih vrat (pri karavanski izvedbi) še dodatno olajšata natovarjanje vašega avtomobila.

uporabnost prostor 720x720

Prostoren in prefinjen

Nova, nadvse moderna zasnova notranjosti ne izboljšuje le vozne izkušnje, temveč nudi tudi več prostora. Notranjost je prostornejša, svetlejša in bolj zračna kot prej. Vse to prinaša bolj eleganten in sproščujoč, a vseeno tudi poživljajoč ambient.

uporabnost prtljaznik 720x720

Priročno nastavljivo dno prtljažnika

Prilagodljivo dno prtljažnika je serijsko vključeno v karavansko izvedbo. Dno je mogoče nastaviti na tri različne višine, kar omogoča doseganje poljubno velikega dodatnega zaprtega odlagalnega mesta pod dnom prtljažnika. Ko je dno na najvišji stopnji in so zadnji sedeži položeni, v prtljažniku nastane povsem ravno dno.

uporabnost smucanje prtljazni prostor 720x720

Prtljažni prostor, ki si ga lahko le želite

Ne glede na to, katero karoserijsko izvedbo, boste izbrali, vam bo novi Focus nudil ves potreben prostor. Zadnje sedeže je mogoče podirati v razmerju 60/40, kar optimizira prilagodljivost avtomobila, prav tako pa jih je mogoče za doseganje največjega prtljažnega prostora tudi zložiti v povsem ravno dno. Prostora za prtljago še nikoli ni bilo tako veliko. Zadnji sedeži imajo tudi priročno odprtino za prevoz smuči.